Gula blad och klorallergi, nu är det höst!

Då var det slut för den här gången. Den svenska sommaren kom, gjorde en bejublad kort visit, och försvann sedan i regn. Temperaturen faller, våtdräkten viks ihop i garderoben och cykeln monteras på trainern. En aning dystert kan tyckas men jag väljer att se det från den ljusa sidan. Höstlöpning kan vara det härligaste som finns, luften är härligt krispig och omgivningen skiftar sakta men säkert från grönt till gult och orange. Att simma i pool och cykla trainer är kanske inte lika glamouröst men å andra sidan är det väldigt effektivt! Jag ser fram mot att vara i sjukt bra form när ljuset återvänt och vi vågar oss ut på vägarna igen om sisådär 6 månader!

Bjuder på lite cykelporr i form av bilder från i lördags då jag i sällskap med Victor och Johan från Race & Shine avslutade utomhussäsongen med ett härligt, om än lite kallt, 3,5timmars pass!

dsc_0058.jpg?w=700&h=394 Med sådana här vyer har Södertörn ofta en svårslagen backdrop!

dsc_0059.jpg?w=700&h=394När jag fryser i dubbla handskar kör Johan i kortfingrat! Jag som är klen eller Johan som är riktigt hård? (jag väljer att tro på alternativ 2)


57 b.gif?host=maxsvanberg.wordpress.com&blog=96473620&post=57&subd=maxsvanberg&ref=&feed=1

Öpnna i nytt fönster