Dag 1. Onsdag 12 juli 2017

Detta blir ett experiment. Jag vill skriva mer. Jag älskar att skriva, och jag har ibland fått höra att jag är helt okej på det.

Problemet jag har är att jag har för mycket icke destillerade tankar, idéer och filosofiska åskådningar för att det ens ska bli någorlunda läsbart.

Jag måste bara börja. Därför börjar jag nu. Jag ska försöka blogga så mycket jag kan, helst varje dag. Helst med 1 bild också, för jag tar alldeles för lite bilder och det kan ju vara kul att ha att kolla tillbaka på.

Jag kan inte lova att det kommer bli världens mest underhållande läsning. Men det kommer bli aktuellt, ärligt och verkligt.

För vem vet? Jag kanske hittar ett tema att skriva om som kommer genomsyra bloggen mer och mer, men till en början blir det nog bara en genomgång av dagen och mina betraktelser.

Dagen började med en lätt försovning på 30 minuter. Ingen fara då jag normalt sätt går upp 2 timmar innan jag måste vara på väg till jobbet. Åt min gröt samtidigt som jag läste ut Tales of Beedle the Bard.

Morgonkaffet tog jag på tåget till Växjö tillsammans med nästa Harry Potter bok Quidditch through the ages. Jag insåg att jag nu bara har The Cursed Child kvar att läsa innan jag sorgligt nog läst alla publicerade böcker från The Harry Potter Universe.

Arbetet på banken idag var väldigt monotont, endast en kund inne så det blev mycket administrativt arbete. Skönt att få det ur vägen dock.

Tåget var i tid och timmen hem spenderades på Code Academy. Vad ni kanske inte vet är att jag på senare tid börjat lära mig att läsa och skriva kod då jag är rätt säker på att om man ska vara någorlunda relevant inom 10 år bör man ha grundläggande kunskaper i de vanligaste språken, typ HTML och CSS.

2017-07-12-08-57-20-1.jpg?w=1100

Kvällen har bestått av matlagning och avkoppling. Blev en vilodag idag från träningen då jag körde rätt hårt igår, jag vill inte stressa höften för mycket.

//Hampus


1230 b.gif?host=hampushorndahl.com&blog=28222768&post=1230&subd=hampushorndahl&ref=&feed=1

Öpnna i nytt fönster